Jdi na obsah Jdi na menu
 


Společnost MA projekt, spol. s r.o.  se zaměřuje na poskytování poradenství v oboru veřejných zakázek.

Společnost byla založena v červenci roku 2008 na základě obsáhlé předchozí činnosti v oboru organizace zadávacích řízení, ve státním i soukromém sektoru. Výsledkem tohoto rozhodnutí je aktuálně řada úspěšně zadaných veřejných zakázek doposud bez napadení u Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže. Lze to připsat maximální snaze o dostatečnou všestrannou komunikaci, profesionalitu a nejvyšší možnou transparentnost všech úkonů a rozhodnutí.

Zadávání veřejných zakázek je činnost v mnoha ohledech úzce související s dotačními tituly z evropských, státních i nestátních zdrojů. K zajištění administrace dotačních zdrojů společnost spolupracuje s řadou externích společností, s většinou z nich velmi úzce, dlouhodobě a úspěšně. To je záruka pro klienta k zajištění komplexních služeb souvisejících s příjmem finančních prostředků z veřejných rozpočtů.

Strategií společnosti je poskytovat služby na odborné úrovni s osobním přístupem ke každému klientovi. Pro dosažení tohoto cíle volí pracovníci cestu dlouhodobé spolupráce s každým klientem, kvality zpracovávaných projektů na úkor jejich kvantity. Společnost také využívá služeb trvale spolupracujících odborných konzultantů z oblastí finančního a daňového poradenství, veřejné správy, komerčního práva.

MA projekt, spol.s r.o. je připravena spolupracovat s Vámi na Vašich projektech, realizovat Vaše nápady  a doporučit vhodná řešení v oblasti :

  • veřejných zakázek  - služby veřejným zadavatelům a uchazečům,
  • poskytování dotací z fondů Evropské unie, státních fondů a jiných zdrojů,
  • vyhledávání dalších vhodných finančních zdrojů na uskutečnění rozvojových projektů a investic.

Podrobnější informace Vám rádi poskytneme při osobním setkání.

Hledejte, kde nás najdete a jak se k nám dostanete  nebo volejte, pište a my Vás rádi obratem osobně navštívíme.